dissabte, de novembre 25, 2006

ECHA PAKÁ

Avui he escoltat el quintet "Echa Paká" amb la seva música cubana: una proposta que juga en terreny abonat, com a mínim en el meu cas. Potser el que més m'ha cridat l'atenció ha estat el desajust entre l'engrescada veu del cantant i les esmorteïda veu del públic: Realment el Carib no és aquesta Mediterrània globalitzada.
Yuniel Jiménez, que en clau d'humor ha dit que es considera un parla-autor, és el cantant d'aquesta formació nascuda fa un parell d'anys. Yuniel ha mostrat la seva habilitat amb el tres tocant-lo tenint-lo gairebé al clatell. L'acompanyen Ihosvanni Conyedo, Daniel Moren, Adri Heredia i una percussionista de qui desconec el nom.
Penso què aquest cicle matinal està prou bé, tant per l'hora com pels dos grups que fins ara he escoltat: és un encert. Com a crítica només dir que, més enllà del nom de la formació gairebé no hi ha informació sobre els components, el grup, etc. De debó que aquewsta darrera és una d'aquelles coses que t'ajuda a gaudir millor del concert estricte.
26 de novembre de 2006. Actuació a la Rambla Nova de Tarragona. Programa Diversons de la Fundació "La Caixa".

4 comentaris:

ZAGASO ha dit...

Interessant bloc. Et torno l'afectuosa visita i t'incloc com a lectura obligada. Endavant!

Montse ha dit...

Hola, he vingut des del blog del veí de dalt. De moment el que llegeixo m'agrada, així que tornaré.
Salutacions cordials des del meu mar

08181 ha dit...

dons perfecte saber de propostes culturals tarragonines, la meva vida social hi esta molt unida!

Robertinhos ha dit...

Hola,

com diu l'Ignasi, un blog interessant.

si t'agrada la música cubana, escolta Angá. Ha mort fa poc, però fins llavors ha sigut un altre gran descobriment!

I per suposat, no et deixis a Cachao, a Afro Cuban All Stars, Luis Conte (aquell que tocava amb el Phil Collins la percussió llatina) i molts altres.

gràcies per la visita!