divendres, d’abril 20, 2007

BALÍSTICA A TARRAGONA


Avui, 20 d'abril finalitza el 23è Congrès Internacional de Balística, han estat cinc dies en què tot un seguit de sinistres personatges s'han reunit al Palau de Congressos de Tarragona (ciutat governada per CiU i PP, no ho oblidem) per parlar de com matar millor, amb més eficàcia, amb més disseny.

Si visualitzeu -per citar un exemple- l'escena del tret dintre del cotxe a Pulp Fiction tindreu un exemple de la utilitat de les bales, però lo fotut és que d'exemples reals n'hi ha milers a diari, sense ficció que valgui. El Patronat Municipal de Turisme també ha col.laborat amb aquest congrés, facilitant que els qui maneguen els fils de tants i tants assassins en potència puguin xalar i gaudir de Tarragona.

Des d'aquí -i amb amor- vull felicitar públicament la gent de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, que han sabut salvar la dignitat de Tarragona oposant-se a aquest congrès de balística. Mentre els polítics professionals continuen a la lluna de València.

Imatges extreta de Souflife i Ciao.

9 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

Però quina vergonya més absoluta!
Com és possible això...

Currymaedchen ha dit...

mmmmmmmmmm, y de esto aún nos enteramos la cantidad de trapicheos que harán bajo mano tiene que ser impresionante...también creo que somos el primer productor mundial de minas antipersona, ahí es nada, pero no pasa naaaaada, unos mandan minas, otros van a quitarlas y por el camino unos cuantos mueren o quedan mutilados....... Si es que nos quejamos por vicio......
¿ no os quedó claro que "ejpaña va bien"?

Unknown ha dit...

Doncs si, una vergonya que s'ha intentat silenciar per tal de passar desaperecebuda per Tarragona...

Anònim ha dit...

É ASSIM EM TODO CANTO DO MUNDO.

Um abraço e bom final de semana amigo para ti, Tondo.

rhanya2 ha dit...

quina por... quina por!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per les teves anotacions i la felicitació (i pels comentaris). Hem enviat articles als diaris i ja quasi em pensava que m'ho havia imaginat. No sembla que cap diari s'hagi preocupat d'anar al Palau de Congressos a informar-se i si alguna persona hi va anar li van dir que no podia veure l'exposició (perque hi havia stands) i que la informació era reservada..

Joana ha dit...

Ha sortit als diaris???
Jo no ho he llegit! O s'ho han guardat a la recambra??
Bon capde, Tondo!

Anònim ha dit...

La veritat és què la notícia no s'ha esbombat gaire, doncs no ha estat tema de comentari d'actualitat. Estic convençut de que ha estat una jugada sibil·lina per part de la direcció política del Palau Firal. En altres paraules, més entenedores i més "populars", Fent la puta i la Ramoneta.
Força, tgnapau!!!

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Cony!!! d´aixó no van penjar plastics anunciadors per els carrers... que rates.