dissabte, de juny 30, 2007

EL NOU TELEFONET

El llançament del nou producte de la Casa Apple anomenat Iphone ha encisat de tal manera el Telenotícies de Televisió de Catalunya que més que un espai informatiu semblava un espai qualsevol de "Teletienda". Tres quarts del mateix succeeix amb la tornada de les Spice Girls.
En un món mercantilitzat com el nostre és sabut que els programes informatius són grans plataformes per vendre coses. Qui te la sort d'accedir a uns segons de televisió incideix sobre milers de persones, i els publicitaris ho tenen clar. No dubto que aquest nou telèfon -que sembla que ens hagi de solucionar la vida- sigui una notícia, però d'aquí a convertir l'espai de notícies dels canals televisius públics TV3 i 324 en una descarada plataforma publicitària... doncs hi ha un pas. Ni que sigui amb l'excusa de la gent que fa uns dies de cua per tal de poder obtenir el preuat telefonet.
I qui diu que aquesta gent que fa dies de cua -i que són notícia mundial- no perceben un salari de mans de la casa Apple, o no reben a canvi el telefonet de marres?

Fotografia extreta d'Iphone.

10 comentaris:

umpoema ha dit...

Aí como cá parece que as televisões continuam a mergulhar na mediocridade.

Um abraço

El Capità Tarragona ha dit...

I espera't que el Beckham debuti als EUA... Que llavors no posaran res més... La seva dona piolant pels escenaris i ell piolant pels estadis.

Respecte a l'estació d'autobusos, és molt trist que estigui així d'abandonada i això que moltíssima Gent l'utilitza, és el punt d'unió entre els pobles i Tarragona però encara així no s'ha cuidat...

Anònim ha dit...

Avui ho he vist al Tele-diari... semblaven bojos comprant el telèfon i això que val 400 € ... jo crec que aquí hi ha gato encerrado.

=;)

rhanya2 ha dit...

sí, penós... em roda pel cap la cançó de Manu Chao... "todo es mentira, la verdad..."

una abraçada i felicitats per la nominació!!

ddriver ha dit...

money is money

Uribetty ha dit...

Doncs jo no vaig interpretar que el telenoticies es comportes com un programa de tele-venta. Però un aparell telefònic/informàtic d'aquestes característiques mereix una menció.
Salut!

Joana ha dit...

Tondo,
Vivim en una societat de consum i la majoria " són" tan burros que entren a la roda.
Bon capde, tondo!

euria ha dit...

Si Tondo, trist trist, ens ho fan empassar tot. Per això dic, xq vull més canals de Tv si ja m'intenten manipular en el telenotícies que en ppi només ha de donar informació important??? No crec que un telefon hagi d'ocupar tant.....colta que no el regalaven ehhh. Avegades penso que perdem el nord!!! Acaba de passar un bon cap de setmana!

Izelda Maia ha dit...

Caro Tondo, venho aqui deixar um abraço e esse poema para você.

Amizade sincera

Amizade sincera é um santo remédio
É um abrigo seguro
É natural da amizade
O abraço, o aperto de mão, o sorriso
Por isso se for preciso
Conte comigo, amigo disponha
Lembre-se sempre que mesmo modesta
Minha casa será sempre sua
Amigo
Os verdadeiros amigos
Do peito, de fé
Os melhores amigos
Não trazem dentro da boca
Palavras fingidas ou falsas histórias
Sabem entender o silêncio
E manter a presença mesmo quando ausentes
Por isso mesmo apesar de tão raros
Não há nada melhor do que um grande amigo

Composição: Renato Teixeira

Mon ha dit...

tornen les spice gils, "cielos y yo con esos pelos" tremolem companys