dijous, de juliol 26, 2007

PENSANT EN ELS THINKING BLOGGERS

Aquesta és la imatge que la Joana ha escollit per referir-se al Connexions [from Tarragona], o sigui a aquest blog que teniu davant dels ulls... I ho ha fet amb unes paraules ben trobades que podeu llegir també al seu darrer post, amb el títol Thinking bloggers, la iniciativa nascuda de la mà del turc Ilker Yoldas. Aquestes són doncs les lletres de la Joana des del Llum de dona, blog que -fent memòria- vaig conèixer cap a l'època de la super infermera, poc més o menys:

El bloc em transmet el color de la pell.
Els colors del món. Un bloc que traspassa fronteres. Amb posts curts però densos i incisos. Paraules sinceres i punyents.Un bloc que està a l'aguait de l'avui, l'ahir i el demà. Solidari i reivindicatiu. Una referència per estar ben informats. Un saber fer, un arribar allà on es toca la fibra...Només hem de llegir els comentaris que arriben d'arreu. Un bloc obert. Una mà amiga!

I és que la Joana ha pensat vestir d'etiqueta aquest blog amb la nominació Thinking bloggers, i a més fer-ho en companyia de dos blogs amics que segueixo habitualment, el de la Violette Moulin i La garrofa de Mont-roig, de l'amic Mon: dues petites joies catosfèriques.

Mentre comparteixo amb valtrus tot això vaig pensant en els meus candidats... I no me n'oblido que encara he de nominar els blogs a Blog Activista... Són dies de posts i memes: Se'm gira feina! Salut!

Thinking Blogger Award Thinking Blogger Award

5 comentaris:

g! ha dit...

Ja pots estar content, eh? La sort de la blocsfera és que la gent no té perjudicis i acostuma a dir el que pensa, d'això n'estic segur.

Una abraçada! I a disfrutar!

Nosotras mismas ha dit...

Això es un mon diferent. Tothom té el seu lloc per igual.

Petons.

Mon ha dit...

no se que dir..potser que voldria dir el mateix que tu,
No sera que els blocaires som d'un altre mon?

Joana ha dit...

Tondo,
Fa dos dies que estic lleugerament estarufada!!! No sé si és la paraula més escaient...però és com em sento!
Un cop més,
Una abraçada!;)
Mon...som fets d'una altra pasta? ;)A vegades no cal afegir-hi res més...no et sembla!
Una abraçada per a tu també!

mossèn ha dit...

em repeteixo, sí, però ... coi, pensar perjudica sèriament la salut ... això mateix, salut !!