divendres, d’agost 31, 2007

BLOGDAY2007: BLOG DAY ÉS EL NOSTRE DIA

Aquest mes d'agost és un mes d'aniversaris i múltiples històries relacionades amb els blogs... Blogger -la plataforma que utilitzo- compleix 8 anys de funcionament: aquí -de color blau- podeu veyre quin aspecte tenia la història fa 8 anys. D'altra banda Joomla -una altra plataforma- permet ja penjar-hi vídeos...

Però avui la conmemoració estrella dins de l'univers dels blogs és el Blog Day, una iniciativa sobre la que podeu llegir més informació al final del post. Sense trencar-m'hi massa el cap passo a mostrar-vos els cinc blogs que he escollit per tal de celebrar aquesta bella jornada...
Rimettermi in forma. Ara que el comú dels mortals finalitzem les vacances engeguen aquells projectes sempre aparcats... En aquest blog podeu anar seguint com qui el fa va explicant-nos la seva lluita amb la balança... dels 92 kg inicials als 81,2 d'avui. El protagonista: un home de 33 anys de la ciutat italiana de Cuneo que anomena el seu blog -iniciat aquest juliol- com a "diario di una dieta" i que com a passió fora de la xarxa cultiva un meravellós hort. Molta fortuna!

Going Underground's Blog. Al meu entendre Going Underground's Blog és un blog divertit i informal que afaga com a referència el metro de Londres, per -de forma irònica i a voltes irreverent- presentar-nos la cara més quotidiana i curiosa d'aquest mitjà de transport. Anne Mole és la creadora d'aquest llibre de com viatjar pel subsol de la capital de l'antic Imperi Britànic.

Con mis ojos. Maria Isabel Soldevila defineix el seu blog com un espai amb "pàgines de catarsis, d'anàlisi, de literatura i de tot lo que hi càpiga"... una definició generos per a un blog ampli, generòs i acollidor, fet des de Santo Domingo, a la República Dominicana... des d'on s'oloren els mars infinits. Una salutació doncs des de terres catalanes a aquesta taure apassionada per l'escriptura, pel peridisme... en definitiva per la ciomunicació.
Esquerda Festiva. És un blog eminentment cultural prenyat dels més diversos sons de l'anomenada cultura pop... un blog obert i que forma part de la xarxa "Blog Activista" i a partir del qual no és estrany assaborir alguna de les músiques que ens proposa en format MP3. una oportunitat doncs per anar investigant sons i idees i passejant-se per aquest costat afable de la vida, amb bones referències del món del còmic, bones instantànies i sobretot uns posts que comuniquen festa i alegria.
Living in Egypt. Maryanne Stroud Gabbani ens permet gaudir de la visió del món que te una dona de 58 anys, peixos i que viu a El Caire, amb interessants punts de vista des del dia a dia, des de la normalitat rutinària si és que pot existir una rutina en una ciutat tant i tant gegantina com El Caire...

Votam al TOP CATALÀ! click remeber click Votam al TOP CATALÀ!
T'hi apuntes? Instruccions del BlogDay
1.- Escull 5 blogs que trobis interessants.
2.- Informa a aquests 5 bloguers que els recomanaràs pel BlogDay 2007.
3.- Escriu una descripció curta pels blogs que recomanes, i enllaça'ls.
4.- Publica l'article el dia 31 d'agost.
5.- Publica l'article el dia 31 d'agost.http://technorati.com/tag/BlogDay2007 i enllaça la web del BlogDay: http://www.blogday.org

Què és el BlogDay?
El BlogDay ha estat creat perquè els bloguers tinguin un dia per conèixer d’altres bloguers, d’altres països o àrees d’interès. Aquest dia, els bloguers recomanaran altres blogs als seus lectors.

Què està passant durant el Blog Day?
Durant tot el 31 d’agost, els bloguers de tot el món publicaran un article recomanant 5 blogs nous, preferiblement diferents de la seva cultura, punt de vista o posició. Serà un dia on els lectors descobriran nous blogs i nous bloguers.

Blog Day 2007

12 comentaris:

mossèn ha dit...

això dels blogs és adictiu, oi ??? ... bé, doncs vaig a la consulta ... salut

Jobove - Reus ha dit...

interesant artícle, sobre el món dels blocs, amb tú sempre aprenem coses, ets un pou de sabiduria.

entrarem a coneixer nous blogueros

salutacions

zel ha dit...

Apa, se m'ha girat feina, ... i ara que em vénen a canviar l'ordinador... és que vaig amb un cavernícola, d'aquí a les 12 tinc temps, oi?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

no acabo d'entendre com funciona :-(

MeTis ha dit...

miles i miles de blogs on perdres dins la xarxa.. n'hi ha de interessants, si.

salutacions

Clint ha dit...

reconec que no és gens senzill de lligar tot plegat. bona feina!

Maria Romeiras ha dit...

Muito interessantes as tuas sugestões. Por razões pessoais e de trabalho só soube do Blog Day depois. Toda a escrita livre no meu coração. Continuemos... Um abraço.

g! ha dit...

realment els blocs és tot un fenòmen...

Joana ha dit...

Val la pena passejar-s'hi per aquests blocs.
Gràcies, com sempre, per ser tan exquisit!
Un petó!

Unknown ha dit...

Mossèn,

Ja ens diràs com t'ha anat per la consulta ;-)

Té la mà,

D'això es tracta.

Zel,

Tranqui.

J. Maria,

Sota el post ho trobaràs o a l'enllaç del Blog Day.´

Metis,

Milers... de milions.

Clint,

He emprat com a criteri agafar blogs d'àrees geogràfiques diferents, doncs un dels requisits de la història és no parlar de l'amiguet o d'algú de cultura similar.

Maria,

Obrigado! Con sempre un paler!

G!,

Quanta raó!

Joana,

La tria ha estat senzilleta, no m'hi he trenact mass el cap...

Bon cap de setmana a tothom!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

No entenc com encara no t'havia linkat al meu bloc. ja ho he fet tondo

ANTONIO DELGADO ha dit...

amigo Tonto Rotondo, tienes en mi blog una distinción pasa a recorrerla.

cordialmente
Antonio Delgado