dilluns, d’agost 06, 2007

A TARRAGONA, NO PASSA RES

Les darreres eleccions municipals van suposar un profund canvi a nivell de representants. Els votants van recolzar un canvi de timó radical, doncs hem passat d'estar governats per CiU i PP a ser-ho per PSC i ERC.

Malgrat tot sembla que a Tarragona no hi passi res doncs la platja Llarga serà "encimentada", un POUM que preveu que s'edifiqui a les inmediacions de la zona del pont del Diable tirarà endavant amb algun maquillatge, etc.

El motiu però d'aquest post és medul.lar. No passa res! En aquest moments ja s'està començant a moure la maquinària municipal per tal d'atorgar una sucosa subvenció a l'empresa privada Gimnàstic, Societat Anònima Esportiva. Sembla que aquesta subvenció tirarà oel camí dret saltant-se els processos reglamentaris per tal de poder atorgar ajudes d'aquest estil.

No n'hi ha hagut prous d'injeccions econòmiques al Nàstic en l'època de l'alcalde Nadal, on es va arribar a la paradoxa de que un regidor va presidir al mateix temps el club després de que l'alcalde "fes saltar" el president... Doncs tot sembla indicar que el PSC i ERC segueixen fil per randa el full de ruta marcat per CiU i PP, en aquest i en molts altres temes. Més dels que hom pugui imaginar-se.
El sargento Blasques, un dels personatges més nostrats del ball de Dames i Vells, ens ho recordarà d'aquí a un mes i escaig: "Tarragona ya vuelve a ser una bassa"... i és que no és per menys.
Foto: Tondo Rotondo

11 comentaris:

Albertus Magnus ha dit...

Què lluny queda ja aquell acte (simbòlic) d'eliminar determinades zones blaves de la ciutat, com a símbol de què tot cambiaria a partir d'aquell moment!! Tindrà raó finalment, el conegut cantant Tulio Inglesas quan deia que "...la vida sigue igual"? Que és... que no hi ha solució? On està el canvi? en els noms dels nous receptors de les sucoses nòmines dels càrrecs? Un cop els amenaces amb la possibilitat de no donar-los-hi el teu vot, aquí s'acaba tota la nostra força. Una vegada ja investits... a pastar tots plegats!!

Anònim ha dit...

AL TALEGO TOTS!

Anònim ha dit...

El hoolingan Mallol ara es del PSC, per això la ciutat abocarà pasta al Nàstic i continua tant o més bruta.

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Enhorabona per aquest post Sr. Tondo! Fa una estona t'he deixat una resposta al saló dels penjats, però ara només et puc donar la raó.

mossèn ha dit...

un servidor vol comprar-se un terrenet ... vols dir que l'ajuntament m'ho subvencionarà ??? ... salut

Joana ha dit...

Quina mania a cimentar-ho tot. Aviat Tarragona serà de formigó...
No fas vacances???

Anònim ha dit...

Ens haurem de fer samarretes rollo "tarragona existe"? naaaaaa XDDDDD

Robertinhos ha dit...

futbol i política sempre del braçet, per desgracia (a mi m'encanta aquest esport)

euria ha dit...

Això desanima una mica!!! Q podem fer, si no canvia res?? A la foguera......

Josep Maria Yago Suau ha dit...

podem denunciar-ho (per exemple). Ahir, a Paraules per la Pau, vam explicar que l'¡Ajuntament, que forma part de la xarxa d'"alcaldes per la pau" no commemora l'aniversari del llençament de la bomba atòmica. D'això se'n diu fer-se la foto, electoralisme, etc.

Anònim ha dit...

Hola Tondo,

Per casualitat tens alguna informació nova en relació amb aquesta "sucosa" subvenció al Gimnàstic?

Gràcies