diumenge, d’octubre 07, 2007

LI DIUEN DEMOCRÀCIA I NO HO ÉS

Aquest blog se solidaritza amb les persones repressaliades per motius polítcs.

La transició de Franco a la democràcia no ha existit mai, en tot cas una transició cap a un franquisme disfressat de democràcia que nega el dret a manifestar-se, expressar-se i organitzar-se a nivell polític.

2 comentaris:

zel ha dit...

Si senyor, és veritat, jo penso exactament el mateix, amb el rotllo de la transició ens han amagat totes les reconeixences dels disbarats i ens han encolomat una mena de democràcia més que ligth, on amb l'excusa del respecte malentès, ens fan callar tots els despropòsits, les mentides que veiem, ens encolomen llibertats vetades per mor dels principis constitucionals que fan servir com volen. La mare que els va parir, així em fan dir, mira a euskadi, coi, tancats com en les millors èpoques de la dictadura. S'ha de denunciar, molt bé, Tondo, sempre endavant, m'apunto a la reclamació. Vols dir que no tornem a haver de dir, llibertat. amnistia i estatut d'autonomia?

Anònim ha dit...

Completament d'acord. Però qui els ho diu això? Si ho fas no et deixen escriure iels qui escriuen i ho pensen no ho diuen.