dilluns, de novembre 05, 2007

TARGETES DE LA DISCÒRDIA

De fet de vegades mentres pagues un producte, o un servei et planteges coses...

Normalment sempre porto a sobre un parell de targetes de crèdit, de la casa Visa i corresponent a dues caixes diferents. Les dues targetes de crèdit em retornen un petit tant per cent dels diners que desembutxaco. Una ho fa de forma directa cada mes i l'altra t'ho has de treballar tu de tant en tant, anant a la web de la caixa d'estalvis en qüestió i llavors realitzant l'ingrés dels diners.
El tema és clar: Penso que el millor és pagar en efectiu i no donar negoci ni a bancs ni a transnacionals de les targetes de crèdit, doncs aquests es queden un tant per cent de cada transacció, i això al botiguer o botiguera no crec que li plagui en excés.
Ara bé... tinc un desajust, doncs utilitzo molt sovint les targetes doncs penso què, com que el botiguer o botiguera de torn no em fa cap descompte i els amos de les targetes de crèdit si això és un petit alicient per a la meva economía. I d'altra banda no cal que pagui res fins a primer de mes...
Aquest és el meu dilema... potser millor no tenar-s'hi massa la closca, no?
Nota: No us he dit que les comissions me les retiren. Normalment les caixes ho fan però només si els ho demanes, amb una frase per l'estil funciona molt bé... "Si he de pagar comissió dóna'm de baixa la Visa doncs no m'interessa". Proveu-ho: funciona. I si no te la treuen doncs la finiquites i en demanes una de nova en un altre lloc, ja hodiuen que el client sempre te la raó, no? Jjejejeje

9 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

interesant reflexió, canya amb el bancs, grans usureros de l'economia mundial

salutacions

euria ha dit...

els bancs i caixes ens roben a tots, això ben clar. Jo acostuma a pagar en efectiu....tret que en aquell moment, per mi sigui més còmode fer-ho amb visa. Bon dilluns!

tia cookie's ha dit...

L'usura està penada per la llei, però que considera la llei com a usura?

Waipu Carolina ha dit...

Siempre los bancos prometen un montón de beneficios y con el tiempo no les crees nadita de nada!

un beso

RastreadoreS de ImpurezaS ha dit...

Muito bom seu blog.. Abraços e parabéns!

mossèn ha dit...

malaïts diners ... salut

Jesús M. Tibau ha dit...

Tens raó amb això de pagar al comptat, però jo m'he fet la mateixa reflexió: els botiguers podrien oferir un descompte com a al.licient per a fer-te pagar al comptat: ells hi guanyaríem i nosaltres també.

zel ha dit...

Jo també pago amb tarja, però noooo de la Caixa, que em van fotre de tots cantons.

Carlinhos Medeiros ha dit...

Hola amic, vaig passar per a visitar-ho i dir que ja estem una altra vegada amb internet. Abraçades