dilluns, de gener 07, 2008

"EL MÉTODO" I NAJWA NIMRI

De fet això d'estar amb l'ordinador espatllat te el seu altre costat... com la darrera pel·lícula que acabo de veure -mentre planxava!- "El Método", de Marcelo Piñeyro; amb Eduardo Noriega, Najwa Nimri, Eduard Fernández, Ernesto Alterio, Carmelo Gómez, Adriana Ozores i Natalia Verbeke. "El Método" està basada en l'obra de Jordi Galceran "El mètode Grönholm" (veure crítiques i argument).

Quan vaig encetar aquest blog basicament us parlava de cinema, i malgrat he anat abandonant aquesta pràctica avui em ve de gust parlar-vos, a propòsit d'"El Método", d'un parell de coses.
La primera és que m'ho he passat bé amb la pel·lícula i que malgrat dec ser dels pocs que encara no ha vist l'obra de teatre, he de dir-vos que el treball de Piñeyro sap retratar molt bé les diverses tipologies de persona que es disposen a afrontar un procès de selecció apunyalant si cal al rival.
La segona història és comentar-vos que m'ha agradat veure treballar a la Nawja Nimri, a qui vaig poder veure en directe aquest estiu en un concert a Tarragona mateix. El concert penso que va ser molt familiar, en un format mitjà que va permetre'm assaborir la veu en directe d'aquesta polifacètica i bella dona. Un concert suau, fresc i amb molt bon rollo, a la vora de la mar i on només hi vaig trobar a faltar una mica més de paraules entre cançó i cançó. Però ja se sap, els artistes (el Jean i la Nawja en aquest cas) són així.
Ara però hauré de posar-me a recuperar el temps perdut -i no parlo de la blogosfera-, parlo d'un bon grapat d'històries que havia de realitzar amb l'ordinador per entregar després de festes i que no he fet... Ahhhhhhhh!!!
Fotos extretes d'aquí.

8 comentaris:

Verena Sánchez Doering ha dit...

Mí querido amigo gracias por tus saludos tan lindos y por felicitar mi trabajo, la verdad te doy las gracias por tenerte como amigo, un feliz día de Reyes
Mil disculpas si no te he contestado antes, pero estoy enferma y eso me ha tenido alejada de todo
Pero voy lentamente saludando a cada amigo a medida que puedo y te dejo un gran abrazo
Que sea un 2008 de mil cosas bellas, feliz 2008
Te dejo todo mi cariño y que estés muy bien
Mil besitos y cuídate

Besos y sueños

Mikel ha dit...

a mi l´obra em va agradar força , a veure que tal la peli...

mossèn ha dit...

ahir, mentre estava amb el nen vaig veure "Transporter 2" ... te la recomano !!! ... salut

Joana ha dit...

Jo he vist l'obre de teatre a bcn.Em va agradar , no impactar.
Bona setmana Tondo.

zel ha dit...

Hola, Tondo, bentornat ara ja definitivament, espero, si més no estàs gairebé al ritme que enstenies acostumats (potser malacostumats?) Petons i treballa, que jo també ho tinc tot tot endarrerit.

Unknown ha dit...

Gràcies pels vostres missatges, que m'estimulen a postejar. Espero anar agafant el ritme, ara ja sense problemes informàtics (espero).

Waipu Joan ha dit...

esperem veure aquesta pel.li aviat. Personalment crec que em farà força falta...
salutacions

Una ha dit...

Es muy interesante , a mí me gustó mucho ,la obra de teatro no la he visto .
Nawja Nimri tiene personajes muy particulares en sus películas.¿La recuerdas de Cierra los ojos?