dilluns, d’abril 28, 2008

FRANKI DE TERRASSA

Si cliqueu aquí podreu veure el vídeo que explica el cas del Franki de Terrassa, no m'extrendré a parlar-ne.
Només vull mostrar el meu suport a aquest jove que acaba de ser detingut per la policía de Joan Saura. El conseller ecopijo avui mateix ha enviat la seva policía a estomacar a cops un grup de persones que demanaven la llibertat de l'esmentat terrassenc.
Cremar una bandera catalana no comporta cap pena. Ha de comportar pena de presó cremar-ne una d'espanyola? O tots moros o tots cristians.
No acabo d'entendre a què juga en Saura... es diu ecologista i defensa xuclar aigua de l'Ebre, es diu d'esquerres i ordena carregues com en Franco...
Quin país, tu! No farem res de bo!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

No cliqueu lo d'aquí dalt, això d'akinol és merda informàtica.

*MaRiA* ha dit...

Tondo, això sembla com el merder que hi va haver amb les fotografies dels reis... O fins i tot amba la famosa portada de El Jueves! Sí, o tots moros, o tots cristians... Però com sempre, depenet dels interessos... Aquest pobre noi ha cremat una bandera concreta en un mal lloc concret... Desgraciadament, mala tria

zel ha dit...

Deu estar abduit, vols dir que no? A veure com acabarem...

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Quemar una bandera catalana tambien es un delito, según el Código Penal, por ultrajes a Cataluña, que está contemplado con la misma pena que los ultrajes a España.

Anònim ha dit...

Em sembla d'allò més desmesurada la pena per cremar un tros de drap de colors (siguin quins siguin) doncs no deixa de ser un estri representatiu d'algú. Dos anys i mig (+ o -) s'ha passat algú a la presó per homicidi involuntari o quelcom semblant. Quin eixelebrat ha pixat fora del test per a caibrar un cremada de bandera amb una pena tant sobredimendionada??? Quina mena de "lumbreras" vetllen per nosaltres???

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

El senyor Saura, en època d'eleccions ja anunciava "un govern d'esGuerres" i ho està complint".

Sr. Saura, DIMISSIÓ!!


Albertus Magnus

Unknown ha dit...

Bo, molt bo.