diumenge, de juny 01, 2008

SEBASTIÀ SALELLAS

Hi ha posts que es fan esperar, d'altres que surten a raig. I hi ha persones a qui no coneixes però a qui estimes... i quan se'n van quelcom d'elles queda. No ja dins teu sinó en el poble, en el poble al qual pertanyen.
L'única causa que es perd és la que s'abandona... i potser per això no definiré en Sebastià Salellas com a defensor -advocat defensor- de causes perdudes. No!
En Sebastià Salellas va ser una d'aquelles persones imprescindibles, imprescindibles per la fermesa, la tenacitat i la professionalistat... Però sobretot imprescindibles per obrir escletxes de llum on només hi havia fems, repressió, mala baba i poder... abús de poder.
Sebastià, gràcies per fer valdre l'esperança enmig de la nit fosca!
Vídeo del Sebastià Salellas. Imatge extreta d'aquí.

4 comentaris:

*MaRiA* ha dit...

Saps quin és el problema, Tondo? Que és ben certa aquella frase que diu 'feta la llei, feta la trampa'. Hi ha persones que saben 'fer trampa' amb la llei, però trampa bruta. I aquestes, pel motiu que sigui, passen sempre per davant d'altres que fan una trampa -o no-, diguem-ne, elegant. Perquè tenen el 'poder' per fer-ho, perquè són juristes i volen fer un món millor. Però d'altres juristes els aixafen els plans. Llàstima. Això sí, no oblidem sempre quedaran al record

Anònim ha dit...

The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

Joana ha dit...

Abans que advocat era una gran persona. Per això se'l recordarà...

Anònim ha dit...

Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!