dimarts, de setembre 09, 2008

MALENI & CORBACHO ENS VISITEN

Tarragona avui és notícia per l'enfonsament d'un vaixell al Port i el consegüent empudegament de les aigües amb el cru del barquet de marres.
Qui hagi d'investigar que investigui, i qui hagi de fer rodolar caps, contractes o concessions, doncs que els faci rodolar; que l'estel·la del Prestige és allargada.
El post d'avui, però, és per expressar en veu alta el meu sentiment de què vivim en una mena de reserva índia, on enganyats pensem que vivim governats des de casa, però on realment vivim sota els dictats de Madrid.
Qui gestiona tota la història de l'empudegament amb fuel de les aigües del nostre port? Doncs Madrid, Espanya. I la prova és que la ministra de torn aquesta tarda arriba a la ciutat per marcar territori. Com ho ha fet el ministre de torn que avui ha vingut a inaugurar l'edifici de la Seguretat Social de la rambla Nova, retolat únicament en la lengua del imperio. I és que al Corbacho i la Maleni em sembla que sel's hi emfum una mica el nostre dret a decidir.

1 comentari:

zel ha dit...

I quina manera de dir que no passa res de res, que tot controlat, com si s'hagués escolat el suc de taronja de l'esmorzar, oi?
Petons, maco!