dimecres, d’octubre 08, 2008

XAFAR, AIXAFAR

Aquests dies he estat xafardejant a inetrnet pàgines relacionades amb els organitadors de la manifestació feixista autoritzada per Teresa Pallarès.

He llegit i vist coses molt estranyes en un estat de dret:

Participació de xiquets molt petits en cerimònies i rituals neonazis.

Exaltació de la violència.

Odi.

I fixeu-vos que la ideologia en si no l'entro a valorar, però el que valoro com a molt negatiu és què Teresa Pallarès autoritzi aquest grupuscle a desfilar per Tarragona, què permeti a l'assassí de Guillem Agulló fer apologia de la violència impunement a partir de la defensa que d'ell ha fet al diari El Punt el líder d'aquest grupuscle, un reparador d'ascensors tarragoní.

3 comentaris:

Albanta ha dit...

Deplorable!!

Unknown ha dit...

Estic enfadat! :-(

De què ha servit aquesta democràcia? L'Ajuntament de Tarragona, així com els moviments socials s'han oposat a la manifestació feixista però la Teresa Pallarès l'ha autoritzada i a més sembla que controlaran més les persones antifeixistes que les bèsties que es congregaran a la plaça Imperial Tàrraco... on hi desfilarà l'assassí de Guillem Agulló.

Qui mana a Catalunya??

A la merda l'estatut! No serveix per res.

zel ha dit...

No fotis, Tondo, tot això va de veres? Així de greu és la cosa? Ara, que n'hi ha molts de repartits...vaig a penjar la propaganda al blog!