dimecres, de desembre 17, 2008

ENDERROCAR, CONSTRUÏR, MALBARATAR

Patètic. Diuen que el poble ha de ser flexible, però els governants, a cop de canapé, continuen amb el seu ritme de vida a tot drap.
Avui la premsa local tarragonina es fa ressò del destí que li espera a l'edifici més emblemàtic de la plaça Imperial Tàrraco, amb el permís dels inquilins de l'antic Gobierno Civil. Diuen que serà ederrocat i allí mateix s'hi farà un Institut de Secundària. I mentresrtant l'Ajuntaemnt pagant un lloguer per l'edifici del costat del Moto Club... Però aquesta no és la qüestió, que li dónin l'ús que vulguin.
PSC i ERC han decidit tirar pel dret i vinga, a fotre a terra, a contruïr i... a malbaratar. No es pot adeqüar l'edifici que actualemnt ocupa la Facultat de Lletres de la URV? Resulta què és més econòmic fer-ne un de nou?
I el síndic de greuges, que n'opina? I el Senat Tarragoní...? Ai..... el Senat Tarragoni, bon cementiri d'elefants engreixats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda, es bo denunciar les despeses inadequades del nostra consistori, i de la Generalitat, que també en fa moltes. Crec que enderrocar aquest edifici, si es pogués restaurar, és una mala inversió, però, no és una mala inversió el pagar cinc cents mil euros al Mario Rigau i cia.?, no és una mala despesa que els contenidors de brossa orgànica no funcionin?, no és una mala despesa enderrocar el fortí, quan es podria rehabilitar per fer quelcom interessant per la ciutat?, no és una mala despesa que la policia municipal vagi posant multes per mal aparcament, quan s’estan realitzant atracaments i robaments cada dia, però no hi ha ningú vigilant?, No és una mala despesa tindre un pàrking a la part alta, sense utilitzar?, no és una mala despesa que els mossos estiguin amagats per les carreteres, darrera dels radars col•locats en llocs a on no hi ha perill, en compte de estar vigilant als delinqüents i vigilant els punts negres de les carreteres?, hi han tantes males despeses que ja no en ve de una, i per finalitzar, per que ja no es parla de Tarragona 2017, o del pàrking Jaume I, o del fortí?.

Galdric ha dit...

ara tinc un llibre amb un capítol sobre urbanisme, concentracionari, desarrollista, etc. jocs olímics, el cabanyal, etc. ho he d'acabar de llegir. pel gener he de fer un treballet sobre urbanisme a barna tmb. cutrillo.
x cert the posat a enllaços. a veure si tinc temps d llegir-te ara k vé nadal i matarem el gall, torrons, etc. i a veure si jo puc escriure algo mínimament coherent al meu blog. tot i k d moment suposo k alguns dies marxaré am la canalla dl cau i llavors hauré d currar. xo algo fare jejeje. salut i bones festes!

La casa de Pinel ha dit...

derribar!! derribar!! cambian los governantes pero el resultado siempre es el mismo, derribar, derribar sentimienos, derribar parte de la historia, en resumen derribar, pero no pasa nada pues a nosotros los ciudadanos todo lo que no nos perjudique directamente nos es indiferente, indiferencia que siempre tarde o temprano nos pasa factura y una factura por la que debemos siempre pagar un alto coste sentimental, humano, coste, dinero, material, siempre, siempre lo mismo y siempre en nombre del bien ciudadano.
nada o mas de lo mismo para saciar la sed, sed de poder, sed de dinero.
un saludo