divendres, de març 27, 2009

JUANITU SAURA

Què dir que no s'hagi dit sobre Joan Saura... doncs que ara ofereix als sindicats dels Mossos d'esquadra un augment de persones alliberades i un aument de subvenció.
Estan bojos aquests romans, sentenciava l'Asterix... o era l'Obèlix?

2 comentaris:

UN ALTRE ANÒNIM, ha dit...

Company Tondo, no se si te dons compte, de que les teves denuncies no les comenta quasi ningú. Jo no tinc blog, pel que no m’atreveix-ho a fer masses comentaris, però tots aquests que tenen blogs, i que es queixen dels anònims, quan ells també ho son, i que se les donen de ser d’esquerres, no diuen ni piu. No te desanimis, molts et llegim i estem d’acord amb tu. Els que manen, siguin de dretes o d’esquerres, estan confabulats, i entre ells s’ho maneguen, fan el que volen, hi ha immunitat i impunitat, però arribarà un moment que el poble, s’han donarà compte i posarà al crit al cel, i no ho dic per la CEL, la del blog, que es queixa dels anònims, en aquests moments el que pensin les feministes, o els del local de la baixada Peixateries, no te cap importància, el que importa és que els governs, ens estan portant a la misèria i ningú fot el crit al cel.

Unknown ha dit...

En aquest blog tothom i és benvingut... i comentaris com el teu realment ajuden a veure una mica que les hores que porto invertides en fer el blog doncs això... estan ben invertides.

Sobre el tema de les veus crítiques, cal que aquestes sirgeixen no només d epersone si grups altament poolititzats sinó també de gent diversa, que li dóni tots els colors de l'arc iris a aquesta veu que tant de bo algun dia es converteixi en clam.