dissabte, d’abril 17, 2010

CONTRA LA BICICLETA







En època franquista, directament, estava prohibit no ja repartir propaganda política, sinó editar-la.

Avui les coses han canviat, però no gaire més.

A Tarragona aquests dies l'Ajuntament, per tal de demostrar que l'alcalde Ballesteros té mà ferma i de pas recaptar uns calerons, han tornat a actuar els urbanos amb motivació política. Però no per garantir la seguretat, la mobilitat, etc. sinó per acatar les ordres del regidor Carlos Castillo i perseguir a persones que estaven repartint de forma gratuïta un diari, La Bicicleta, que precisament en la seva pàgina 2 critica sabeu a qui? Doncs a Carlos Castillo.

Sembla ser que l'Ajuntament de Taragona està bastint un alegal fitxer de persones políticament actives en els moviments socials, i ara el que volen és començar a atenallar i posar traves a fets tant cívics com el de repartir en mà un diari de forma gratuïta.

La normativa cívica que PSC i ERC esgrimeixen per fer callar les veus crítiques que hi ha a Tarragona l'haurien d'aplicar per impedir tanta porqueria al carrer, tant vandalisme i tanta brutícia.

Senyors que maneu tant, si escopiu al cel, us caurà a la cara, deixeu als urbanos que es dediquin a la seva feina, que és garantir-nos una Tarragona segura on ens hi podem sentir còmodes, i no els utlitzeu com a policía política.