dimecres, de maig 23, 2007

BALLESTEROS DEFENSA ELS TOROS PER PASSIVA?

He de donar la raó a Metis, que comentava que podem tenir per segur que si reformen la plaça de toros hi hauran "corridas". Hi ho he de fer a contracor, doncs tant Aregio com Ballesteros, per activa o per passiva, es mostren partidaris de que la tortura d'animals continuï amb el rang d'espectacle públic a Tarragona.
I això per quin motiu ho comento? Com vau veure en el post que enllaço vaig adreçar una pregunta al candidat Ballesteros. Finalment he obitingut una resposta en format de vídeo. Cal valorar molt positivament -malgrat la resposta no m'agrada- el feedback donat, la qual cosa demostra el servei dels blogs bidireccionals, i espero i desitjo que això sigui també així passades les eleccions en els diversos blogs de candidats.

La meva pregunta, com sabeu, va ser aquesta: Tondo Rotondo Says: Maig 11th, 2007 at 7:58 am Al meu blog he parlat en alguns posts sobre les corrides de toros a Tarragona. Us he enviat una pregunta sobre el tema i m’agradaria rebre una resposta, doncs ho considero un tema prou important.La plaça pertany a la Diputació però crec que el permís per les curses el dóna l’Ajuntament.Acabareu amb les curses de braus a Tarragona?

En tot cas la llicència per tal de que es duguin a terme curses de braus la dóna l'Ajuntament. Agraeixo a en Ballesteros la seva amable resposta. I vosaltres, què en penseu?

13 comentaris:

MeTis ha dit...

dons que es renta les mans, com tots el politics fins passades les eleccions. No hi ha remei, la pilota d'un a l'altre i mentres tant cobran les entrades de las corridas, ja ho voras.

ptons

Unknown ha dit...

Metis,

Ets profètica. Per curiositat, quina campanya fa la Mª de la Pau Janer... Jjejejej

tia cookie's ha dit...

ja ho deia Santa Teresa "vivo sin vivir en mi..." o bé l'adapatació dels polítics, "parlo sense parlar de mi, i tans de vots espero que no parlo perque em modero"...molt de soroll per no res, ells continuaran asseguts metre no hi hagi mocadorada.
petons

Unknown ha dit...

Sàvies paraules Tia cookie's...

Yeux! ha dit...

Hola!!! oye, que sorpresa encontrarte en mi blog, de verdad, no me esperaba una visita de tan lejos... prometo estudiar el idioma para entenderlo mejor jajajaja muchas gracias x la alegría!!!! y te mando 1 abrazo apachurrado!!!!
Saludos!!

Mon ha dit...

tinc un dubte, perque diu que li correspon al senyor aregio si no sap qui sera el president de la Diputació despres de les eleccions?

Aaron A. ha dit...

It's getting to be the same debate here with the traveling Circus and the treatment of animals.

MeTis ha dit...

joo, m'he perdut.. per???

Anònim ha dit...

Actuals alcalde de la ciutat i president de la Diputació es passen la bimba mentre se'ns toregen. Com que a ells els agrada, la cosa aquesta de fer patir els animals... Per cert; es pot ser president de la Dipu i obtar a l'alcaldia de Tarragona sent aquesta la capital de la província????? Si surtís elegit l'Aregio com alcalde, ocuparia dos càrrecs i dos sous a la vegada ???No hauria d'haver dimitit per a optar a l'alcaldia ??? Que no en tenen mai prou ???

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

quina barra i que mendirer és aquest Ballesteros. TOthom sap que l'Aregio deixa la Diputació, tant si és triat alcalde com si no, amb la qualcosa, desde la diputació no podrà decidir rés- Com sempre, meteix i escurreix el bulto.

Unknown ha dit...

El cartell antitaurí forma part de la campanya engegada per la Candidatura Municipal conformada per Nosaltres Som - Assemblea d'Unitat Popular, que entre altres coses reclama que es cessi la celebració de tortures, i es dediqui la plaça de braus com a espai cultural polivalent.

Unknown ha dit...

Yeux,

Cualquier duda ya sabes dónde acudir. Un abrazo!

Món,

Bona apreciació. Tota la raó.

Aaron,

Great, your visit and interest! ;-)

Metis,

No vull que et peeeerdissssss... wapa!

Albertus Magnus,

Gràcies per la teva saviesa. Llegeixo alguns dels teus comentaris al Tgn 2016 i per a mi és un honor tenir-te per aquí.

Anònim,

En el fons tens raó, la forma una mica radical.

Assemblea,

Exacte, en el post anterior ho comento -en aquest no-. Gràcies per l'aportació. Molta sort diumenge.

El veí de dalt ha dit...

A mi el toros me la bufen; però puc entendre (que no aceptar) l'encant que hi veu certa gent. Em semblaria perfecte que no es deixessin fer curses de braus (amb mort) a Catalunya (o allà on es decidís); però també veig que hi ha moltes altres prioritats que no aquesta. Senzillament, no fer-ne difusió, és una manera de reduir-ne els seguidors (tot el contrari del que aquets dies ha passat a BArcelona).