dilluns, de juny 11, 2007

SUBSEUS CULTURALS? TARRAGONA 2016?

És ben curiós... 44 municipis principatins volen ser subseu de la candidatura de Tarragona a capital europea de la cultura de l'any 2016. Poblacions com Torrelavit, Vilabella, Mont-roig del Camp, Brunyola, Valls, El Papiol o Badalona frisen per ser subseu d'una cosa que ningú sap exactament què és. Però que, això si, no para de rebre adhesions, euros i suports d'empreses tant nostrades com Port Aventura, Addeco o Repsol YPF.

Personalment aquest tipus de projectes opacs, organitzats d'esquenes a la gent i als que tothom ha de donar suport a ulls clucs sense poder-hi participar em recorden massa al Fòrrum de les Cultures. Tant de bo m'equivoqui.
En tot cas us convido a tots, i especialment a Mon i Talaia 43300 a investigar una mica tot això de la subseu.
Foto extreta de Ojovago.

7 comentaris:

voilà ha dit...

Mira per on m'has fet recordar, amb el tema cultural, que un dia d'aquests vull fer ruta turística per la ciutat que ja fa temps que no en faig cap. Després em recrearé amb unes patates-i-olivetes a la Plaça de la Font :D
I pel que dius al post...hi ha marro de sota màniga segur...això és com allò de "saco los donetes y me salen amigos por todas partes". Ja veurem què s'hi cou amb el temps...

Calidoscopi ha dit...

Queda clar! Tothom hi vol sucar!

Anònim ha dit...

Nenhuma delas, nem com todo euro do mundo, vai tirar essa eleição de Taragona, companheiro.

Viva Tarragona! A capital Mundial da Cultura!

Abraços.

colméia.virtual ha dit...

A cultura é uma das formas mais expressivas da essência humana!
Feliz semana, amigo.

Albertus Magnus ha dit...

La pregunta del mil·lió és: La iniciativa o idea d'optar a capital europea de la cultura ha estat; A). dels polítics? B). de les grans empreses de la zona recolzades pels polítics? o C). pel poble? Si la resposta no és la "C", aquí hi ha marro. Segur! Dubto molt que un desitg del "populatxo" rebi el recolzament dels polítics, així... sense res més a canvi.
Ho sento, però em costa d'engullir.

Júlia ha dit...

Potser aquestes iniciatives no surten del poble, precisament, però després tothom s'engresca i li sembla que alguna cosa sucarà, em recorda la cançó de la Trinca, sobre el bidet:
'però envejós el populatxo també volia l'invent...'

Mon ha dit...

doncs de moment aqui ningu sap res; curios pero cert, saben que van adherir-se a la campanya per que tarragona fou seu culturals del 2016 pero de subseu....(i dic jo per demanar una subseu cal presentar un projecte d'activitats no?