dimecres, de juny 11, 2008

COSES BLOCAIRES

La força dels blogs -en la seva més extensa tipologia- no te aturador. Tant és així que des del món del blogs s'estant establint cada cop més sinèrgies amb el món exterior, per dir-ho d'alguna manera.


Jo mateix, per posar un exemple, he rebut en dues ocasions invitacions per acudir a estrenes de circ. I des de mitjans de comunicació en paper m'han demant fotografies i un article per a publicar. I això és bo, doncs ve a dir que hi ha algú que te en consideració i et cuida una mica a nivell de feedback no digital... però és la xocolata del lloro.

S'està començant a posar de moda -per posar un exemple- el dur a terme passis d'estrenes cinematogràfiques per a blocaires, la qual cosa et permet visionar un pel·lícula sense rascar-te la butxaca a canvi d'un post. És el pay per post dut al món del pagament en espècies? Potser si, i no és mala idea: Imagineu-vos que sou els amos d'un restaurant i voleu promocioanr-lo. Convideu a 50 o 60 blocaires espaiats en un any i tindreu una publicitat a la xarxa a nivell de posts que són visualitzats pel Google no gens menyspreable.
Tot això pot semblar engrescador, però aneu al tantu, no sigui que us vulguin prendre el número, com li ha passat a l'autor del blog Reflexiones de repronto.
Imatges extretes d'aquí i d'aquí.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

*MaRiA* ha dit...

És que la força dels blogs realment supera moltes més fronteres del què ens podem pensar... Tantes que la Comissió Europea ha decidit començar a pensar en la seva regularització! És tot un món ben curiós per a descobrir, perquè sempre apareixen coses noves i sorprenents

Cèlia ha dit...

Però tot el que es regula, recula! És el més espontani que he viscut mai, a molts nivells diferents de gent de molt nivell diferents i a diferents nivells... uf! quin nivell! ja m'enteneu...

Herois ha dit...

O sigui que la Comissió Europea els de voler controlar i censurar? Hauré de penjar posts més sovint abans de ser regularitzat je je

MeTis ha dit...

jo mai utilitzaria el meu blog per promocionar, tan sol per mi i per qui li interesi la meua persona, pero res mes.

Joana ha dit...

Millor fer la viu-viu per aquí.
Reconec que la força dels blogs va en augment i d'aquí uns anys veurem, però ara per ara no veig grans negocis!

El veí de dalt ha dit...

JA ho vaig veure a can Palimp... Fa pena aquest pais....

zel ha dit...

Que fort, això del noi aquest, he passejat per allà i he mirat els videos i apa, ells tan amples...No caiguis en cap parany!

argi gorri ha dit...

Saludos desde Euskal Herria, buen blog.

Petons, salut i revolta.