divendres, de juny 13, 2008

EN CONSTRUCCIÓ

Un nou espai es posa en marxa al Camp de Mart. Mentre assitim engrescats i encuriosits al debat que genera el tema dels pilons pintats a lo Amsterdam al carrer del Comte, amb suport institucional la gent de Caldodecultivo ha instal·lat uns containers al Camp de Mart. Són coses a cel·lebrar, projectes engrescadors, però que m'obren un interrogant i és la barrera que diferencia allò institucionalitzat d'allò realment rupturista, subversiu. La qualitat -per exemple- de molts graffitis fets amb el suport de l'Ajuntament perd precisament valor per això, per no ser gens rupturistes en fer-se seu l'espai de la ciutat. Sort qe de vegades encara apareixen plantilles en llocs estratègics de la ciutat que ens alegren la vista i que no són inaugurades per cap polític.
Però anem al que deiem... Künstainer és definit pels seus creadors com "Un arriesgado experimento que pretende situar a Tarragona dentro de la etapa cultural actual, donde ya aparecen valores estéticos o comportamientos artísticos que en otro momento fueron subversivos." (les negretes són meves).
Vull felicitar els pares del projecte i desitjar-lo que vagi construïnt-se amb èxit!

7 comentaris:

*MaRiA* ha dit...

Vaig estar a la inauguració, Tondo, i sí, moltíssima sort també els desitjo, perquè és un treball que ha sortit d'iniciatives pròpies i que es mereix tirar endavant!

Carlinhos Medeiros ha dit...

Ufa! finalmente amanhã vou postar os cds. Espero que goste meu amigo irmão, e me perdoe pelo atraso.
abs!

Cèlia ha dit...

No sé... em permeteu ser desco? deu ser per caràcter o per edat però no m'agrada donar tombs a la truita, vol dir que deixa el seu veritable gust però ajuda a evolucionar. Ara haurem de buscar noves vies alternatives, això és clar!

MeTis ha dit...

jo vaig ferlis una foto a aquells pilots, realment no em van desagrar mica, al contrari, donaven un toc de color a aquell carrer tan desamparat.

Mon ha dit...

vinga que iniciatives aixi es el que cal arreu......que portem anys de retard

Unknown ha dit...

vols dir...??

no em fa bona pinta...

Joana ha dit...

A veure com anirà, Falta temps per saber-ho!
Bona setmana Tondo! Enfeïnat??? ;)