dilluns, de setembre 15, 2008

BARBANEGRA

Donaré resposta als vostres comentaris del post anterior, però aquests dies vaig una mica atabalat... i la perspectiva d'unes festes de Santa Tecla que avancen inexorablement fins al moment culminant de l'entrada del braç el dia 23 a la catedral no se a nivell blocaire lo que em depararà.

Però posats a parlar de banderes, vull compartir amb tots valtrus aquesta, que era utilitzada pel pirata Barbanegra. M'intriga el cor roig!

Imatge extreta d'aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xerrada i exposició a Reus sobre els 100 anys d'estelada
Òmnium Baix Camp organitza el divendres 19 de setembre a dos quarts de vuit del vespre al Centre de Lectura de Reus una conferència sobre la història de la senyera estelada a càrrec d'Oriol Falguera, membre de la Comissió 100 Anys d'Estelada, i de l'historiador local Pere Anguera, el qual ha prologat la darrera edició del conegut llibre "Origen de la bandera independentista" de Joan Crexell.
La xerrada servirà per inaugurar una exposició conmemorativa del centenari de la bandera, que es podrà visitar al mateix Centre de Lectura (c/ Major, 15 de Reus) del 19 de setembre al dissabte 4 d'octubre.
Els actes els organitza Òmnium Baix Camp en col·laboració amb la Comissió 100 Anys d'Estelada i el Centre de Lectura.
Més informació: www.baixcamp.omnium.cat
omnium@tinet.cat
http://www.new.facebook.com/event.php?eid=35040749965

Anònim ha dit...

Visca Santa Tecla !!!
Xula la bandera.

&;D

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Tondo, ja t'ho podies imaginar, em quedo amb l'Albert Pla quan diu "Sería mentirle si digo que tengo respeto por la monarquía
siempre me he cagado en las dinastías
y en las patrias Putas la banderas sucias
los reinos de mierda y la sangre azul..."

Josep Maria Yago Suau ha dit...

la qual cosa no treu, evidentment, una abraçada :-)