dijous, de setembre 11, 2008

VULL VIURE EN UN PAÍS NORMAL, PER AIXÒ PENJO L'ESTELADA

Avui molt especialment, recordant les persones que ho han donat tot pe ser el que som, penjo l'estelada.
I he escollit una imatge concreta, la dels alpinistes Xavi Arias i Xavi Aymar al cim de l'Everest.
Necessitem perviure com a poble, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, si volem llegar a les futures generacions la nostra cultura, la nostra llengua.
Necessitem espolsar-nos els grillons!

12 comentaris:

mossèn ha dit...

sempre he pensat que hauriem de fer com els americans tenir-la penjada al jardí de casa ... salut

Emili Samper ha dit...

Bona elecció de bandera i bona Diada, Tondo! :D
Salut!

Martí Duran ha dit...

Jo també l'he penjada al blog. Visca el país lliure.

Anònim ha dit...

fora banderes, son la causa de la majoria de les guerres que s'han produit a la història.

banderes i religió son els focus del mal.

un patriota, un idiota!

Unknown ha dit...

Mossèn,

Si... i poder guadir d'una mi a d ejardí seria acollonant...!

Nightwing,

Una abraçada.

Martí,

Salut!

Anònim,

És la teva opinió, insult inclòs.

No la comparteixo en absolut. Per emprar paraules teves "el focus del mal" penso que cal trobar-lo en la dominació, en l'explotació, en l'opressió. I en aquest cas l'etelada simbolitza quelcom molt i molt distant de tot això. També -pel meu entendre- barrejes equipares el conjunt de les religions, a sectors jeràrquics d'algunes d'elles. Però bé com he dit és la teva opinió i no la comparteixo per res, però la respecto i intento no insultar ningú.

Anònim ha dit...

Em pregunto si arribarem a "viure en un país normal"...
Però no defallirem en l'intent...
Dilluns ens normalitzarem????....
Una abraçada!

Anònim ha dit...

agraït de que respectis les opinions dels demés, cosa que diu molt de la personalitat de una persona amb educació, el que no comparteixo amb tu es que titllis l'estelada com a simbol de llibertat, quan realment es un simbol de opressió com pot ser una bandera feixista, quan menciono la frase a la cual hi ha un insult no estic insultant a ningú en concret, simplement ho expresso com una manera de ser, una manera de sentir-se, i això desde una frase feta.
per mi qualssevol bandera es simbol de opressió, totes i cadascuna de les banderes engullen la ciutadania a la que representen, i això es com un codi de barres que ens marca a tothom, ets espanyol, bandera espanyola, ets català, catalana, ets françes, el mateix... llibertat per les persones més enllà de les banderes es el que reclamo.

amb tot, salut i bones festes de santa tecla, les millors del món.

ara formula't una pregunta tondo: donaries un braç teu per un ciutadà de caceres? suposo que no

donaries el mateix braç, en les mateixes circumstancies per un ciutadà anonim de girona? casi que estic segur que la resposta es que no.

ara posem que es un familiar teu el que necessita en mateixes circumstancies el teu braç per sobreviure, com els altres dos, dubtaries a donar-li? potser si que dibtaries, pero si fos la unica manera de que visqui aquesta persona estimada estic casi segur que ho faries...

aixi doncs, ni espanyols ni catalans, deixemnos de històries, a qui realment hem de apoyar es al cercle que ens envolta i que realment ens importa...

zel ha dit...

Casumlolla, anònim, què té a veure l'estelada, la terra, la identitat amb l'amor, la família, els amics i la solidaritat? Si prens per exemple els americans i les seves bajanades, i ens poses tots al mateix sac, t'ho has de fer mirar, tots tenim i volem un país i unes arrels.

Bones totes les diades, Tondo!

Cèlia ha dit...

Ui! T'havia deixat un comentari i no hi és! Només et desitjava una bona diada... quines coses passen per les ones!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Sento aigualir-vos la festa, però jo penso penjar la Senyera, perquè sóc a Catalunya, no a Cuba.

Si et fixes bé Catalunya és l'únic territori de les corones que no afegeix res a la Senyera, perquè considera que tots els territoris que has mencionat estan agermanats per la mateixa bandera. Fins-i-tot l'Aragó, per la història que ja coneixem.

tia cookie's ha dit...

Tondo crec que tots voldríem viure en un País normal, o la teva estelada pogui conviure amb la no bandera de'anònim i la tricolor i l'arc de Sant Martí i la del Barça (tot i que vist el panorama no caldria).
Ànims, cal que neixin flors a cada instant.
Galetes!

Anònim ha dit...

tot el que dic sempre ho dic desde la camaraderia i l'amor per la nostra terra, però sempre fugint de separatismes i viòlencia.

salut!