dimecres, de març 25, 2009

AMB ELS ESTUDIANTS

Aquest post no vol ser altra cosa que el meu senzill però sincer homenatge a en Tomàs Sayes, qui ha donat veu amb la seva vaga de fam a les reivindicacions del moviment estdiantil, ara cada cop més assumides pel conjunt de la població.

Bolonya és una estafa i els polítics que ens governen pretenen robar encara més, aquest cop als estudiants del futur.

En Tomàs, bri de dignitat, entronca amb la lluita a favor dels drets democràtics que durant la inexistent transició van protagonitzar tantes i tantes persones, aconseguint tombar el franquisme. I els polítics que ens governen van revestir aquesta petita victòria de merda edulcorant-ho tot sota l'embollcall de lleis que ni hem votat i de monarquies i crisis que no van amb naltrus... i que han converit el sistema actual en una continuació maquilalda del franquisme: I tant que ho tenia "Atado y bien atado" el dictador... el que mai hauria pensat és que partits polítics com Iniciativa o Esquerra Republicana fóssin mers titelles d'aquest sistema que ens fa a tots més pobres, de butxaca i d'esperit.
I aquests polítics que es diuen demòcrates, i que roben les paraule si els diners; com diu el genial comentarista "Un altre anònim" ara estan ensinistrant els Mossos d'Esquadra per tal d'impedir qualsevol mena de canvi social qe ens meni a un futur una miqueta més lliure, o si de cas una miqueta més digne. Saures, Huguets... què ha canviat?












Us recomano llegir aquest post del blog de Jordi Martí.


1 comentari:

Anònim ha dit...

En un fòrum he trobat això: "Vaig ser militant d'ICV, ara ja no els votare mai més, primer el PHN i despres justificant la càrrega, quan erem a l'oposició per menys demanavem dimissions!".

Ara jo hem pregunto... a què esperen els d'Alternativa Baix Gaià a desvincular-se d'ICV?